ОУ Св. Св. Кирил и Методий
Основно училище в с. Градница, Общ. Севлиево

Околната среда в моя роден край и нейното опазване

Седмокласникът Йозгюр Тахиров зае първото място в категория "Мултимедийни презентации" на регионалния конкурс по география и икономика „Околната среда в моя роден край и нейното опазване". Надпреварата се организира от Асоциацията на професионалните географи и регионалисти и се проведе под патронажа на Областна администрация - Габрово и Община Севлиево.
В тазгодишното издание участие взеха 124 ученици от 25 училища в областите Габрово, Ловеч и Велико Търново. Учениците представиха разработки в категории "Видеоклип", "Мултимедийни презентации" и "Картини/ Рисунки.
 
Лично проф. Марин Русев, председател на управителния съвет на Асоциацията, връчи наградите на отличените ученици на тържествена церемония в ПГМЕТ "Ген. Иван Бъчваров" – Севлиево. Гости и съорганизатори на събитието бяха г-н Георги Маринов, началник на РУО гр. Габрово, г-жа Кристина Сидорова, областен управител и г-н Деян Дойнов, старши експерт по обществени науки, гражданско образование и религия в РУО гр. Габрово, които също получиха грамоти от Асоциацията.
 
Специални поздравления към Йозгюр Тахиров и ръководителя на проекта госпожа Светла Василева, отправи и директорът на нашето училище госпожа Румяна Боевска.